En smak av suksess

Inspirasjonsseminar med fokus på nye muligheter i landbruket.

Eier du et gårdsbruk, skal du kanskje ta over en gård, er du interessert i landbruket og har du lyst til å bli inspirert av mulighetene landbruket kan tilby? Da er 'En smak av suksess' noe for deg.

Landbruket er næringen som berører hverdagen for oss alle. Hver dag spiser vi mat, og landbruket har en stor betydning for landskapet vi bor i. I landbruket finnes det et bredt spekter med forskjellige bedrifter, fra tradisjonelle gårdsbruk til bedrifter med unike produkter og tilleggsnæringer.

Vi er stolte av å være en aktør innen norsk landbruk, en spennende næring med utviklingspotensial. Vårt mål er at seminaret kan bidra til å løfte fram ideer og muligheter.

Det blir arrangert to like seminarer, mandag 14. november i Vinje og tirsdag 15. november i Skien. Seminaret arrangeres av Fylkesmannen i Telemark, landbruksavdelinga, i samarbeid med forskjellige organisasjoner som skal være til stede: Etablererkontorene, Vest-Telemark Rådet, kommunal landbruksforvaltning, Innovasjon Norge, Bondelaget, Norsk landbruksrådgiving og Nome videregående skole, avdeling Søve.

Se program vedlagt i høyre meny. 

Tid:                 

mandag 14. november kl. 16 – 20

Arrangør:

Etablererkontoret Vest-Telemark, Vest   Telemark rådet og Fylkesmannen i Telemark i samarbeid med forskjellige   organisasjoner innen norsk landbruk

Sted:

Kafe Matglede, Øyfjellvegen 1446,   Vinje

Pris:

kr 0,00

Påmelding:

Åpent   for alle, men benytt gjerne påmeldingsskjema på www.vest-telemark.no  

 

 

Tid:

tirsdag 15. november kl. 16 – 20

Arrangør:

Fylkesmannen i Telemark i samarbeid   med forskjellige organisasjoner innen norsk landbruk

Sted:

Århus Gård, Århusveien 191, Skien

Pris:    

kr 0,00

Påmelding:

Åpent for alle, men benytt gjerne   påmeldingsskjemaet på vår Kurs- og konferansekalender

 

Eivind HaalienEivind Haalien (Foto: Eivind Haalien)

Eivind Haalien er produktgruppesjef lokalmat hos NorgesGruppen. De siste 15 årene har han vært en sentral person innen matområdet, både nasjonalt og internasjonalt. Han sitter og har deltatt i en rekke utvalg og styrer tilknytta lokalmatnæringen. Til det har han fagbrev som kokk. Med rette en ambassadør for norsk mat!

 

 

 

 

 

  

 

Dag Fredrik EftedalDag Fredrik Eftedal (Foto: Dag Fredrik Eftedal)

Dag Fredrik Eftedal driver sammen med kona, Maria, Eftedal Gård i Larvik. Visjonen er å produsere gourmetpoteter med en unik historie. De produserer poteter til Norrek, Smaken av Grimstad, Sørlandsships, de beste restauranter i landet og Meny. På gården finnes det topp moderne potetpakkeri med polerer og pakkemaskiner. Og de kaller seg selv potetnerder på ordentlig!